Gönül İşleri 12. Bölüm HD izle 28.12.2014



Gönül İşleri startv son bölüm dizi seyret. 28 Aralık 2014 youtube tek parça izle. Gönül İşleri 12. bölüm dailymotion full izle. Gönül İşleri 28.12.2014 vk.com hd 720p tekrar izle.

Gönül İşleri son bölüm tek parça izle. Gönül İşleri 12. bölümü ile kesintisiz ve online olarak burada. Gönül İşleri’nin 28.12.2014 Pazar günü yayınlanan son bölümünü donmadan, ücretsiz ve tek parça olarak izlemek için tıklayın.

12. BÖLÜM ÖZETİ

Sevda, Tibet diyor!

Servet’e yakın olmak isteyen Yılmaz mahallede aşk nöbeti sürerken, bir küs bir barışık ilişkileri Muzaffer’in canına tak eder. Kavga etmeden konuşmayı öğrenene kadar Servet ve Yılmaz’a konuşma yasağı koyar. Yine de buldukları her fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, kavga edecek bir gündem yaratmayı başarırlar. Bu sefer en büyük çatışmaları Sevda ve Bedir yüzündendir.

Bedir’in gidişi Sevda’nın gündemine bomba gibi düşer. Servet’in sözüne uyup Sevda’ya olan aşkını kalbine gömmeye kalkmışken bir de hiçbir şey söylemeden gitmiş olması Sevda’nın kalbini kırar. Yaşadığı hayal kırıklığının faturasını yine kendine çıkarır; Tibet’le aralarındaki ilişkiyi resmiyete dökmeye karar verir.

Saadet artık kendi halinde hayatının keyfini sürmeyi istemektedir. Kardeşleri, babası, biricik yeğeni ve Kemal’le olabildiğince sakin günlerin hayalini kurmaktadır. Hayal kuran bir başkası daha vardır, Asrın… Polis tarafından her yerde aranan Asrın, Saadet’le birlikte buralardan kaçmanın hayalini kurmaktadır.

Saadet Sevda’yı kararından vazgeçirmekle, akışına bırakmak arasında gidip geliyor!

Sevda’nın isteme ve söz merasimi bizimkiler için yeni bir heyecan kaynağı olur. Muzaffer, en küçük kızının yuvadan uçacak olması gerçeğiyle yüzleşmeye çalışırken, Servet kardeşinin nihayet bir karar vermiş olmasından memnundur. Saadet ise kardeşinin sevmediği biriyle mutlu olamayacağından emindir. Sevda’yı kararından vazgeçirmekle, akışına bırakmak arasında gidip gelmektedir. Peki, Sevda ne yapacak? Bedir gibi o da aşkını kalbine gömüp, kendisini seven adamla gerçekten evlenecek midir? Servet, Yılmaz’ın kendisi için hazırladığı duygusal sürprize ne tepki verecektir? Saadet’i, tam da isteme gecesinde bekleyen büyük sürpriz nedir?

Kardeş kardeşe bu kadar mı benzemez dedirten, Saadet, Sevda ve Servet’in arap saçına dönen Gönül İşleri, 28 Aralık Pazar, saat 20.00’de Star’da. Gönül İşleri 12. bölüm tek part izle 28.12.2014 Pazar.

Gönül İşleri 12. bölüm izle 28 Aralık 2014


Yayın Günü: 28 Aralık 2014 Pazar
Yayın Saati: 20.00
gönül işleri dizisi, startv, oyuncu kadrosu, logolu afiş
Annelerinin aniden gidişiyle kendileriyle ve babalarıyla birlikte bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatan Gönül İşleri’nde Bennu Yıldırımlar, üç kız kardeşin en büyüğünü canlandırıyor. Düğün organizasyonu yapan bir şirkette çalışan büyük abla Servet, Selma Ergeç’in canlandırdığı, aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet ve evin en küçüğü,en delidolusu, en hayalperesti Sinem Kobal’ın canlandırdığı Sevda ve babalarının “herşeyi ters” hikayesinde, her kadın kendi arayışlarını bulacak.

Gönül İşleri 12. bölüm full izle. Gönül İşleri’nin yeni bölümü ne zaman? diye merak ediyorsanız öğrenmek için tıklayın. Gönül İşleri 28 Aralık 2014 tek parça izle. Gönül İşleri dizisi, her hafta Pazar akşamı ana haber'den hemen sonra, StarTv'de. Tek parça full hd 720p bölüm videosu ise StarTv'de yayınlandıktan hemen sonra dizi sitemizde. Gönül İşleri 12. bölüm full hd izle. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Gönül İşleri 28 Aralık 12. bölüm videosunu kesintisiz ve ücretsiz olarak online izlemek için sitemizi ziyaret edin. Gönül İşleri 12. bölüm tek parça izle.

Gönül İşleri‘nin 28 Aralık’de yayınlanan yeni bölümünü full hd 720p olarak youtube ve dailymotion ile tek parça olarak ücretsiz izlemek için sitemizi ziyaret edin. Gönül İşleri 28.12.2014 full hd izle. Gönül İşleri son bölüm full izle.

Gönül İşleri‘nin 28.12.2014 Pazar günü yayınlanan yeni bölümünü startv.com.tr farkı ile canlı olarak online izleyin. Gönül İşleri 12. bölüm tek parça izle. Sevdiğiniz diziyi tek parça halinde kesintisiz izlemek için tıklayın. Üstelik bedava!

StarTv’nin sevilen dizisi Gönül İşleri’nin 28 Aralık 2014 Pazar günü yayınlanan 12. bölümü kaçıranlar için tekrarı ile tek parça halinde sitemizde. Gönül İşleri 12. bölüm vk.com hd 720p izle 28 Aralık 2014. Ücretsiz olarak full hd 720p kalitesinde izlemek için hemen tıklayın. Gönül İşleri 12. bölüm tek parça izle. Sevilen dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Gönül işleri 12. bölüm HD izle 28.12.2014


Gönül İşleri’nin Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağını merak ediyorsanız fragmanı izlemek için tıklayınız. Gönül İşleri 28 Aralık 2014 full hd izle. StarTv’nin sevilen dizisi Gönül İşleri’nin 28.12.2014 tarihinde yayınlanacak 12. bölüm fragmanı, dizinin hayranları için burada. Yeni bölümü iple çeken Gönül İşleri dizisi hayranları yeni bölüm tanıtımını buradan izleyebilirler. Gönül İşleri 12. bölüm fragman izle.

gönül işleri dizisi oyuncuları sinem kobal, selma ergeç, bennu yıldırımlar

Gönül İşleri‘nin 28 Aralık 2014 Pazar günü yayınlanan yeni bölümünü startv.com.tr ve youtube üzerinden ücretsiz ve tek parça olarak canlı izleyin. Üstelik hd 720p, 480p ve 360p seçenekleri ile. Gönül İşleri 12. bölüm tek parça full hd 720p izle. Gönül İşleri 12. bölüm youtube izle. StarTv'in yeni dizisi Gönül İşleri’nin konusu, oyuncu kadrosu, bölüm fotoğrafları, karakterleri... Kısaca dizi hakkında merak edilen herşey burada. StarTv Gönül İşleri dizisi hikayesi (konusu), oyuncu kadrosu:

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, Türkan Derya'nın yönettiği "Gönül İşleri" dizisinin Star’da yayınlanıyor

Sinem Kobal, Selma Ergeç ve Bennu Yıldırım'ın üç kız kardeşi canlandırdığı dizinin senaryosunu Necati Şahin yazıyor. Dizinin güçlü kadrosunda ayrıca Fırat Çelik ve Timuçin Esen de yer alıyor. Gönül İşleri yeni bölüm izle. StarTv’nin beğenilen dizisi Gönül İşleri’nin 28.12.2014 Pazar akşamı yayınlanan 12. bölümünü ücretsiz olarak tek link halinde bilgisayarınıza indirin. Gönül İşleri’nin yeni bölümü youtube ve dailymotion aracılığı ile tek parça olarak izlemek sitemizi ziyaret edin. Gönül İşleri 12. bölüm dailymotion tam kısım izle. 28 Aralık 2014 Full hd 720p kalitesi ile kesintisiz olarak izlemek için tıklayın. Gönül İşleri son bölüm tek parça full hd 720p izle.

Gönül İşleri’nin son bölümünü tek part olarak kesintisiz ve canlı izlemek için tıklayın. Gönül İşleri’nin 28 Aralık 2014 Pazar günü yayınlanan 12. bölümü kaçıranlar için tekrarı ile tek parça halinde sitemizde. Gönül İşleri 12. bölüm startv dizi izle. Gönül İşleri son bölüm tek parça full hd 720p izle. mail.ru ve vk.com tek parça kesintisiz ücretsiz online dizi izlemek keyfi burada.

Gönül İşleri 12. Bölüm Fotoğrafları

sinem kobal, selma ergeç

selma ergeç, sinem kobal

asrın ve saadet


StarTv’nin reyting canavarı dizisi Gönül İşleri’nin 28 Aralık’de yayınlanan 12. bölümünde neler olduğunu merak ediyorsan son bölüm videosunu tek parça olarak ücretsiz seyret. Gönül İşleri son bölüm izle. Gönül İşleri yeni bölüm izle 28.12.2014
Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

 
Dizi izle | İletişim | Sitemap
Destek : Dizi izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2014. dizi izle online dizi izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.