Paramparça 01.12.2014 HD 720p izle 1. Bölüm





Paramparça 1 Aralık 2014 youtube full izle. Paramparça 1. bölüm 01.12.2014 Pazartesi tek parça izle. StarTv HD 720p tekrar seyret. Paramparça son bölüm dailymotion ücretsiz izle.

Paramparça 1. bölüm 1 Aralık 2014 tek parça izle. Paramparça youtube izle. Paramparça startv canlı izle. Paramparça son bölüm izle 01.12.2014 Pazartesi. Paramparça 1. bölüm youtube izle. Paramparça 1. bölüm tekrar izle 1 Aralık 2014. Paramparça yeni bölüm tek parça izle dailymotion. Paramparça 1. bölüm tek parça izle. Paramparça 01.12.2014 full izle.Paramparça 1. bölüm bedava izle 1 Aralık 2014 Pazartesi. Paramparça starv'den hemen sonra izle.

Paramparça 1. bölüm Tek Parça izle 1 Aralık 2014

Paramparça 1. bölüm full izle 1 Aralık 2014, Paramparça vk.com hd 720p izle, Paramparça 01.12.2014 Pazartesi izle, Paramparça onşline izle.

Paramparça Dizi Müziği - İntizar - Su Gibi Gözlerin




Beyazperdenin ve ekranların iki dev ismi Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği dizi yeni sezonda Star’da yayınlanacak. Mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıradışı fakat olanaksız aşk hikâyeleri sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak.

paramparça afişParamparça‘nin 01.12.2014 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünü startv.com.tr farkı ile canlı olarak online izleyin. Paramparça 1. bölüm tek parça izle. Sevdiğiniz diziyi tek parça halinde kesintisiz izlemek için tıklayın. Üstelik bedava!

StarTv'in yeni dizisi Paramparça’nin konusu, oyuncu kadrosu, bölüm fotoğrafları, karakterleri... Kısaca dizi hakkında merak edilen herşey burada. StarTv Paramparça dizisi hikayesi (konusu), oyuncu kadrosu:

Nurgül Yeşilçay (Gülseren)
Erkan Petekkaya (Cihan)
Ebru Özkan (Dilara)
Nursel Köse (Keriman)
Alina Boz (Hazal)
Leyla Tanlar (Cansu)
Cemal Hünal (Alper)
Tolga Tekin (Özkan)
Güneş Emir (Solmaz)
Burak Tozkoparan (Ozan)
Civan Canova (Rahmi)
Elvin Aydoğdu (Derya)
Aslıhan Kapanşahin (Şeyda)

paramparca oyuncu kadrosu


Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Paramparça 1. bölüm tek parça izle, Paramparça yeni bölüm seyret 1 Aralık 2014 Pazartesi. Paramparça son bölüm tekrar izle, Paramparça 1. bölüm tek part izle 01.12.2014, Paramparça startv canlı izle.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı, yapımcılığını Endemol Türkiye’nin üstlendiği 'Paramparça' Pazartesi 20.30'da Star'da.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla 'Paramparça' Star ekranlarında.

Paramparça 1 Aralık 2014 youtube tek parça izle. Paramparça 1. bölüm dailymotion ücretsiz izle. Paramparça 1. bölüm vk.com hd 720p izle 1 Aralık 2014.


ebru özkan

erkan petekkaya

leyla tanlar


paramparça oyuncu kadrosu

nurgül yeşilçay, erkan petekkaya

nurgül yeşilçay

Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

 
Dizi izle | İletişim | Sitemap
Destek : Dizi izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2014. dizi izle online dizi izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.