"Son Umut" Özel Yayını - Full HD 720p izle - TV8 - 24 Aralık 2014



TV8 Son Umut Özel yayını canlı izle. Son Umut filmi Özel tek parça seyret. Son Umut oyuncularının kadıldığı özel yayını full hd izle 24.12.2014. TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Russel Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Olga Kurylenko'nun konuk olduğu özel yayını HD 720p seyret.

Türkiye'de yer yerinden oynuyor! Acun Ilıcalı efsane bir program sunuyor. Programa “Son Umut” filminin yönetmeni - oyuncusu Russell Crowe ve diğer başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Olga Kurylenko konuk oluyor. Çok ses getirecek bu özel yayını 24 Aralık 2014 Çarşamba akşamı saat 23:15'te TV8'de izleyebilirsiniz. Program tv'de yayınlandıktan hemen sonra burada.

Sön dönemlerin en çok konuşulacak filmlerinden olan 'Son Umut'un dünyaca ünlü yönetmeni ve başrol oyuncusu Russell Crowe, filmde rol alan efsane Türk oyuncular Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte yarın akşam TV8'in konuğu oluyor.

Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Olga Kurylenko, Acun Ilıcalı TV8 Son Umut Özel Yayını 2014
Son Umut Özel Yayını - 24 Aralık 2014'te TV8'de.

Son Umut Özel vk.com hd 720p izle. Son Umut Filmi Özel yayınını tek parça seyret. Son Umut Özel youtube tekrar izle 24 Aralık 2014 Çarşamba. TV8 Acun Ilıcalı Son Umut filmi özel yayını dailymotion tam kısım seyret. Son Umut Özel tek part izle 24.12.2014.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Dizi izle | İletişim | Sitemap
Destek : Dizi izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2014. dizi izle online dizi izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.